CHESTIONAR-SATISFACTIE-PACIENT

About the Author :

5 Comments

 1. gabriel nicolaescu

  De acord cu dvs. ne straduim si o sa adaugam cât mai curând și restul de informații.Vă multumim că a-ti vizitat site-ul spitalului.

 2. Oana

  Spitalul este unul curat,iar îngrijirea medicilor și a asistentelor fața de pacienți este una excepțională ,tatăl meu merge des pentru tratament și este foarte mulțumit.

  1. gabriel nicolaescu

   Muțumim pentru aprecierile obiective.Vă asigurăm că depunem in continuare eforturi susținute pentru cresterea calitații actului medical și siguranței pacientului.

 3. Sabina

  Multumesc personalului spitalului pentru modul profesional, exemplar, cu care l-au tratat pe tatal meu. Personalul da dovata de profesionalism si empatie in relatia cu toti pacientii. As vrea sa multumesc doamnei doctor Badiu, cea care l-a tratat pe tatal meu cu multa dedicatie, rabdare si profesionalism. Intregul personal se straduieste sa-si faca cat mai bine meseria si sa ofere servicii de calitate pacientilor, chiar daca spitalul se afla intr-o stare de degradare avansata. Poate ar trebui directionate mai multe fonduri pentru investitii in aceasta unitate medicala care, prin personalul sau dedicat, chiar merita. Felicitari tuturor pentru modul in care va faceti meseria!

Leave a Comment

Translate »

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH